Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaEğitim2021 - 2022 Üniversite Akademik Takvim Belli Oldu mu?

2021 – 2022 Üniversite Akademik Takvim Belli Oldu mu?

2021 – 2022 Üniversite Akademik Takvim Belli Oldu mu? Üniversiteler Yüz Yüze Eğitime Başlıyor mu? Üniversiteler Yeni Dönemi Ne Zaman Başlayacak?

Üniversiteler geçen sene pandemi başladığı günden beri yüz yüze eğitim yapamıyor ve uzaktan eğitim yapıyor. Bu yüzden hem üniversite öğrencileri hem de üniversiteler için gelecek sezonki akademik takvim büyük önem taşıyor. 

2021 – 2022 Üniversite Akademik Takvim Belli Oldu mu?

Kabine toplantısı sonrası ülkemizdeki yasaklarla ilgili önemli açıklamalar gelirken aynı zamanda üniversitelerin yeni akademik dönemi ile ilgili de önemli bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün kabine toplantısı sonrası alınan önemli kararları açıklarken üniversiteler içinde önemli bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında yaptığı açıklamaya göre sokağa çıkma yasaklarında normalleşmeye giderken aynı zamanda üniversitelerinde Eylül ayında eğitim ve öğretime başlayacaklarını açıkladı.

13 Eylül’de Üniversitelerin Akademik Takvimi Başlıyor!

Kabine toplantısında üniversitelerle ilgili çıkan bu kararda belirtilen tarih ise 13 Eylül. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısına göre üniversitelerin 13 Eylül günü akademik takviminin başlayacağını duyurdu. Eğitimin yüz yüze mi yoksa uzaktan eğitim mi olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022