Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaEğitim2021 Karneler Ne Zaman Alınacak?

2021 Karneler Ne Zaman Alınacak?

Okullar Ne Zaman Kapacak? Karneler Ne Zaman Alınacak? 2021 yılında karneler ne zaman alınacak?

2021 yılında karneler ne zaman alınacak? Çoğu öğrencinin ve velinin merak ettiği konuların başında okulların ne zaman kapacağını ve karnelerin ne zaman alınacağı geliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Aynı zamanda telafi eğitimi içinde bir açıklama geldi.

Bu sene her şey istenildiği gibi gidiyordu ki, kovid-19 vaka sayısında oldukça artış olmaya başlandı. Bunun birlikte birçok sınıf için uzaktan eğitim kararı alınmıştı. 8. ve 12. sınıfların Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) olduğu için bu sınıflar için yüz yüze eğitim devam etmişti.

Artan vaka sayılarından sonra tam kapanma geldi ve bütün sınıflar için uzaktan eğitim kararı gelmişti. 17 Mayıs’tan sonra 8. ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime diğer sınıflar ise uzaktan eğitime tekrar başladı. Bununla birlikte 8. ve 12. sınıfların hafta sonu kursları da kaldığı yerden devam etti.

Karneler 2 Temmuz’da Alınacak

Yüz yüze ve uzaktan eğitim devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğrencileri 2 Temmuz’a kadar okulda tutmak istediklerini bunun içinde telafi eğitiminde olacağını söyledi. Karnelerin ise 2 Temmuz’ da vermek istediklerini belirtti.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022