Pazar, Aralık 10, 2023
Ana SayfaEğitimOnline Eğitime Geçen Üniversiteler 2022

Online Eğitime Geçen Üniversiteler 2022

Yüz yüze eğitime ara verilmesi için üniversite öğrenciler kolları sıvadı. Üniversitelerdeki kalabalık sınıflardan dolayı uzaktan eğitime geçmek için kampanyalar başlatan üniversite öğrenciler sonrası bazı üniversiteler online eğitime geçme kararı aldı ve her gün online eğitime geçen üniversite sayısı artıyor. Peki şuana kadar online eğitime geçen üniversiteler hangisi? Uzaktan eğitim olan üniversiteler 2021 – 2022

Online Eğitime Geçen Üniversiteler 2022

Omicron varyantı sonrası ülkemizde ve dünyada vaka sayıları hızla artıyor. Hatta bugün yapılan açıklama göre dünyada Covid-19 vaka sayılarında rekor kırıldı. Bugün dünyada toplamda 1.2 milyon kişinin testi pozitif çıktı. Durum böyle olunca sadece ülkemizde değil bütün dünyada yasaklar ve eğitim için tekrardan uzaktan eğitim söz konusu oldu.

2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılı yüz yüze olarak ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteler için tam zamanlı ve bütün eğitim sınıfları için yüz yüze olarak başlamıştı. 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sonuna gelirken üniversiteler yavaş yavaş uzaktan eğitim kararı almaya başladı.

Üniversitelerden Açıklamalar Gelmeye Başladı

Uzaktan eğitim kararlarını ilk açıklayan KOÇ Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi oldu. Hacettepe ve Maltepe Üniversitelerindeki öğrenciler ise finallerin online olması için imza kampanyaları başlattı.

Omicron varyantı sonrası üniversitelerdeki yüksek öğrenci sayısına bakacak olursak üniversitelerin uzaktan eğitime geçme ihtimali bizce bulunuyor. Bu konu ile ilgili önemli yerlerden açıklama geldikçe ve uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler oldukça bunu sitemizde son dakika haberi olarak bulabileceksiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm on 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm on 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek on 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi on 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs on 2022 LGS Zor mu Olacak?