Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaYaşam2021 Turizm Sezonu Ne Zaman Açılacak?

2021 Turizm Sezonu Ne Zaman Açılacak?

2021 TURİZM SEZONU NE ZAMAN AÇILACAK ?

Türkiye sınırlarını yabancı turiste ne zaman açacak? Turizm sektöründe normalleşme süreci ne zaman başlayacak? Turizm eski günlerine ne zaman kavuşacak?

Bilindiği üzere birçok ülkenin geçim kaynağı olan turizm sektörü pandemi dolayısıyla sekteye uğramış birçok ülke kapılarını kapatmıştır. Bunun üzerine Marmaris , Bodrum , Konyaaltı , Çeşme gibi tatil beldeleri yabancı turistlere henüz ev sahipliği yapamadı. Kapıların ne zaman açılacağı , yabancı turistin ülkeye ne zaman gireceği şu an ülkede merak edilen konuların başında gelmektedir. Pandemi dolayısıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren  küçük işletmelerden büyük işletmelere kadar herkes turizm açılmasını dört gözle beklemekte.

Peki turizm sektöründe büyük bir paya sahip olan İngiltere , Türkiye’ye kapılarını açtı mı ? İngiltere de son durum nedir? İngiltere de vaka sayılarında artış mı var ? Türkiye’ye olan uçuşlar ne zaman açılacak?

Henüz İngiltere Türkiye ye olan kapılarını açmadı. Marmaris , Bodrum , Çeşme gibi tatil beldeleri şu an yerli turiste hizmet vermektedir. Bayram nedeniyle tatil beldelerine akın eden yerli turistler tatilin keyfini çıkardı.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022