Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaYaşamNe Yaparsam Hayatım Güzelleşir?

Ne Yaparsam Hayatım Güzelleşir?

Ne yaparsam hayatım güzelleşir? Hepimizin bir hayatı var ve hayatımız güzel olsun isteriz. Bu hayatta her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir. Peki hayatımızın güzelleşmesi için neler yapmalıyız? Nasıl düşünürsek hayatımız güzelleşir?

Ne Yaparsam Hayatım Güzelleşir?

Ne Yaparsam Hayatım Güzelleşir? Bir köşeye sinip dert yanma. Nasıl daha güzel bir hayat yaşayabileceğini düşün. Ah! vah edip duracağın yerde çokça çabala.

Sen çabaladıkça hayatın güzelleşir, durdukça yerinde sayarsın. Asla pes etme. Düştüğünde kalk, yanıldığında bir daha deme. Mücadele et.

Engelleri birer birer aş. Suçu kadere veya bir başkasına atma. Nerede ne eksik yaptın diye düşün. Kendini tamamla. Hayatına artılar kat.

Unutma! Seçimlerinle kaderin şekillenir, çabaladıkça da güzelleşir.

Genel olarak yukarda yazdıklarımızı toplayacak olursak. Her zaman iyi düşünüp iyi şeylerin olacağını hayal etmek zorundayız. Bunların yanında çabalamaktan asla vazgeçmemeliyiz. İstediğimiz şeyler bizim durduğumuz yere gelmezler, bizim onlara gitmemiz gerekiyor, çabalamamız ve emek harcamamız gerekiyor. Bir şeyi sadece bir kere deneyerek onun olup olmayacağına karar vermemeli, çabalamayı bırakmamalıyız.

Hepimiz bu hayata sadece 1 kez geliyoruz ve bu hayatı en iyi şekilde yaşamak için iyi düşünüp o şekilde hareket etmemiz gerekiyor. İyi düşünün iyi olsun, hayatınızda ne kadar olumsuzluk olursa olsun. Kötü ve karamsar günlerin yanında mutlaka iyi ve aydınlık günlerde gelecektir.

Kaynak= instagram @pozitifalinti ve Eğitim Baykuşu

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022