Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaEğitimTelafi Eğitimi Zorunlu mu?

Telafi Eğitimi Zorunlu mu?

Telafi eğitim için tarih yaklaşırken öğrenciler telafi eğitimine gitmenin zorunlu olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki telafi eğitimine gitmek zorunlu mu? Telafi eğitimine gitmezsek devamsızlık sayılacak mı? Telafi eğitimi için gün verildi mi? İşte haberimizin detayları…

Telafi Eğitimi Zorunlu mu?

Kovid-19 nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim devam ederken, derslerden geri kalan veya ders yapılamayan zamanlar için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bu sene için telafi eğitimi uygulaması yapacağını aylar önce duyurmuştu. Telafi eğitimi haberinden sonra öğrenciler telafi eğitiminin nasıl olacağını ve telafi eğitimine katılmanın zorunlu olup olmadığını araştırmaya başladı.

2020 – 2021 eğitim ve öğretimin sonuna gelirken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitim için Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada öğrencilerin telafi eğitimine katılımının zorunlu olmadığını ama öğrencilerin telafi eğitimine katılırsa daha iyi olacağını belirtti.

5 Temmuz’da Telafi Eğitimi Başlayacak!

Aynı zamanda telafi eğitimi içinde tarih verildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’nın yaptığı açıklamaya göre 2020 – 2021 eğitim ve öğretim yılı için planlanan telafi eğitim 5 Temmuz günü başlayacak.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022