Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaEğitim2021 KYK Yurt Başvuruları Ne Zaman?

2021 KYK Yurt Başvuruları Ne Zaman?

2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) yurt başvurularını ne zaman başlatacağı merak konusu oldu. KYK Yurt başvuruları için tarih verildi mi? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak?

2021 KYK Yurt Başvuruları Ne Zaman?

Pandemi hayatımıza girdiği günden beri hiçbir şey eskisi gibi gitmiyor. Özellikle eğitim sektörü bundan en çok etkilenen sektörlerden biri oldu. Bir buçuk yıl önce Koronavirüs salgının başlamasıyla üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti ve o zamandan bu zamana yüz yüze eğitim yapılamadı.

Yüz yüze eğitim yapılamadığı için geçen sene Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvurularını başlatmamıştı. Geçen sene olmayan yurt başvuruları bu sene başlayacak mı milyonlarca öğrenci merak ediyor. KYK yurt başvuruları bu sene başlayacak fakat henüz bir tarih verilmedi.

YKS Tercih Sonuçları Sonrası KYK Yurt Başvuruları Başlayacaktır

Her sene olduğu bu senede Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) tercih sonuçları açıklandıktan sonra KYK Yurt başvurularının başlayacağını söyleyebiliriz. Bugünlerde beklenen YKS tercih sonuçları sonrası KYK yurt başvuruları başlayacaktır.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022