Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaEğitim2021 YKS İkinci Ek Tercihleri Yarın Başlıyor

2021 YKS İkinci Ek Tercihleri Yarın Başlıyor

Son Dakika. 2021 YKS ikinci ek tercihleri yarın başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygın az önce yaptığı açıklama ile Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günlerinin yarın başlayacağını duyurdu. İkinci ek tercih günleri kaç gün sürecek? YKS ikinci ek tercihleri günleri saat kaçta başlıyor?

2021 YKS İkinci Ek Tercihleri Yarın Başlıyor

2021 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ek tercih günleri yarın başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygın az önce yaptığı açıklama ile Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günlerinin yarın başlayacağını duyurdu.

Binlerce öğrenci YKS ikinci ek tercih günlerinin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygın az önce Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günlerinin yarın başlayacağını duyurdu.

14 Ekimde Başlayacak Olan İkinci Ek Tercih Günleri 18 Ekim Günü Sona Erecek

Yapılan açıklamaya göre Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günleri 14 ekim günü başlayacak. 14 Ekim günü başlayacak olan YKS ikinci ek tercihleri 18 Ekim günü sona erecek. Ek tercihler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aday işlemleri sayfasından yapılacak.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022