Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaEğitim2022 LGS Sayısal Bölümü Zor muydu?

2022 LGS Sayısal Bölümü Zor muydu?

2022 LGS Sayısal Bölümü Zor muydu? 2022 LGS yorumları. 2022 LGS sonrası sınava giren öğrencilerin yorumları. 2022 LGS sonrası bir çok öğrenci ile sohbet etme fırsatımız oldu ve onların sınav için  yaptıkları yorumları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

2022 LGS Sayısal Bölümü Zor muydu?

2022 LGS Sözel Bölüm Zor muydu? 2022 Liseye Geçiş Sınavı az önce sona erdi ve sınav sonrası sınava giren öğrenciler ile sohbet etme fırsatımız oldu. Öğrencilere sınavın zorluğu ile ilgili sorular sorduk.

2022 LGS Sayısal Bölümü Zor muydu?

Yapılan sayısal bölüme baktığımız zaman, sohbet ettiğimiz öğrenciler sayısal bölümün sözel bölüme göre biraz daha zor olduğunu fakat genel olarak sayısal bölümün orta düzeyde ve çok zor olmadıklarını belirttiler. Aynı zamanda öğrenciler Matematiğin, Fenden daha kolay olduğunu Fen Bilimleri bölümünün Matematikten biraz daha zor olduğunu belirtti 2022 LGS Zor mu olacak? haberimizde sizlere bundan zaten bahsetmiştik ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bizi yanıltmadı. Sınav tahmin  ettiğimiz gibi zor bir sınav olmadı.

LGS Matematik Netlerimi Nasıl Arttırabilirim?

2022 LGS Sözel Bölümü Zor muydu?

Yapılan ilk sözel bölüme baktığımız zaman, öğrenciler genel olarak sözel bölümün kolay olduğunun altını çizdi ve sadece bir kaç tane belirleyici soru olduklarını söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) genel olarak soru tarzlarını orta – kolay arasında sorduğunu söylemiştik. 2022 LGS içinde aynı zorluk düzeyinin devam ettiğini öğrencilerin yorumlarından çıkarabiliriz.

2022 Liseye Geçiş Sınavına giren öğrencilere geçmiş olsun diliyoruz ve bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

LGS’de başarısız olursam ne olur? sorusunu kendinize soruyorsanız eğer, bu yazımızı sizler için yazdık. Dilerseniz linke tıklayarak yazımıza ulaşabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022