Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaEğitimDiyarbakırlı Üniversite Öğrencilerine 750 Lira Ödeme

Diyarbakırlı Üniversite Öğrencilerine 750 Lira Ödeme

Diyarbakırlı üniversite öğrencilerine 750 Lira ödeme. Diyarbakır Belediyesi bugün alkışlanacak bir karar açıkladı ve üniversite öğrencilerinin bir nebzede olsa yüzünü güldür. Bu sene üniversiteyi kazanan öğrencilere 750 lira ödeme yapacağını duyurdu.

Diyarbakırlı Üniversite Öğrencilerine 750 Lira Ödeme

Diyarbakır Belediyesi az önce çok güzel bir açıklama yaptı. Bugün üniversiteler uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başladı. Bu sene ilk üniversiteli olan ve Diyarbakır’da üniversite kazanan gençler için Diyarbakır Belediyesi, merkez ve ilçelerde ilk kez bir üniversiteye kaydını yaptıran öğrenciler için ”Yeni Üniversitelilere Destek Projesi’ adı altında güzel bir proje başlattı.

Öğrenciler ilk aylarında maddi açıdan çekecek sıkıntılar çekebileceğini düşünen Diyarbakır Belediyesi yaptığı açıklamada, il veya ilçede ilk kez üniversite kazanan veya ilk kez kayıt yaptıran Diyarbakır’da okuyacak olan üniversite öğrencileri için 750 liralık bir ödeme yapacağını duyurdu.

Bu Ödeme Sadece 1 Defaya Mahsus Olacak

Üniversite öğrencilerine yapılacak olan 750 liralık yardım ödemesi sadece 1 defaya mahsus olacak. Öğrenciler bu ödeneği sadece bir kez alacaklar ve sürekli ödeme olmayacak.  Ödenek için başvurular 27 Eylül günü başlayacak olup 10 Ekim gününe kadar devam edecek. Başvurular http://destek.diyarbakir.bel.tr adresinden yapılacak. Diyarbakır Belediyesini bu kararlarından dolayı kutluyoruz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022