Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaEğitimYurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtta kalan üniversite öğrencileri, yurt kapılarına ara tatilde bütün eşyalarını memleketlerine götürmelerine dair yazılar asıldıklarını paylaştı. Yurtların bu uyarısı üniversitelerin bahar dönemini acaba uzaktan eğitim ile mi yapılacak sorusunu akla getirdi. Üniversitelerde bahar dönemi uzaktan (online) mı olacak? Yurtlarda ara tatilde öğrencilerin neden eşyalarının tamamını yanlarında alması konusunda uyardı? İşte haberimizin detayları…

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı! Günlerdir üniversite öğrencileri tarafından üniversitelere uzaktan eğitim istediklerine dair mesajlar gönderiliyor. Günlük 74.000 ile rekor kırılan ve gün geçtikçe artan vaka sayıları sonrası ülkede gündem şuan uzaktan eğitimin tekrar gelmesi. Özellikle üniversitelerin yüksek öğrenci sayılarına sahip olması eğitim grupları içinde en çok risk taşıyan yer olarak gözüküyor.

YÖK Başkanı Yüz Yüze Eğitim İçin Açıklama Yapmıştı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı, salgın durumunda da eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini söylerken üniversitelerin yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçmeleri için, her üniversitenin eğitimiyle ilgili kararını kendilerine bıraktıklarını söylemişti.

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı! Bu sözlerin ardından bugün yurtlarda ilginç bir gelişme yaşandı. Üniversite öğrencileri yurtların kapılarına asılan yazı ile ‘Acaba 2.dönem (Bahar Dönemi) uzaktan mı olacak?’ sorusunu sormaya başladı.

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı!

Yurtlardan Ara Tatil İçin Eşya Uyarısı! Paylaşılan fotoğrafta ‘Ara tatile giderken yurttaki tüm eşyalarınızı götürmeniz gerekmektedir.’ yazısı vardır. Bu yazının yurt tarafından güvenlik amacıyla mı yoksa ikinci dönemin uzaktan eğitim olacağı için mi asıldığı bilinmiyor.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022