Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaEğitim2021 Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

2021 Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

 2021 Yaz tatili yaklaşırken öğrencilerin neredeyse hepsi merakla yaz tatilinin başlayacağı günü bekliyor. Peki Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ‘ten böyle bir açıklama geldi mi? Yaz tatili ne zaman başlıyor ve ne kadar sürecek? İşte haberimizin detayları…

2021 Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor?

Yaz Tatili Ne Zaman Başlıyor? Milyonlarca öğrenci yaz tatilinin ne zaman başlayacağını soruyor. Pandemi hayatımıza girdiği günden beri eğitim oldukça sancılı geçiyor. Bakanlık yüz yüze eğitime geçmek için ellerinden geleni yapıyor. Fakat artan vaka sayıları buna olanak vermiyor. Buna rağmen bazı sınıflar için yüz yüze eğitim yapılmaya devam ediyor.

2. Dönem okullar açıldığı zaman, önce yüz yüze eğitim ile başladı. Daha sonra artan vaka sayılarından dolayı eğitim tekrar uzaktan eğitime döndü. Uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim derken öğrencilerde yoruldu. Aynı zamanda hafta sonu kursları da yüz yüze görülmeye devam etti. Her ne kadar  uzaktan eğitim ile olsa da bu sene tempolu ve yorucu bir sene oldu. Bu yüzden öğrenciler yaz tatilini hak ettiklerini düşünüyoruz.

2 Temmuz’da Karneler Alınacak Yaz Tatili Başlayacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’ nın açıklamasına göre 2020 – 2021 eğitim ve öğretim dönenimin yaz tatili 2 Temmuz’da başlayacak. Öğrencilerde 2 Temmuz’da karne almış olacaklar.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022