Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaEğitim2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler

2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler

2. dönem için uzaktan eğitim kararı veren üniversiteler. 2. Dönem üniversiteler uzaktan eğitime başlayacak mı? YÖK Üniversiteler için uzaktan eğitim kararı verdi mi? Hangi üniversiteler 2. dönem uzaktan eğitime geçecek? Uzaktan eğitime geçen üniversiteler.

2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler

2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler. Üniversiteler için 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılının güz dönemi geçtiğimiz günlerde sona ermişti ve üniversiteli öğrencilerin tatili başlamıştı. Artan vaka sayıları ve olumsuz hava koşullarından dolayı bazı üniversiteler bütleri için erteleme kararı almıştı.

Bütlerin tarihlerinin uzatılmasının ardından, vaka sayılarının da 100 bini geçmesi üniversiteler için uzaktan eğitim kararının beklenmesine sebep oldu. Bir çok üniversitede öğrenciler uzaktan eğitime geçilmesi için ilgili yerlere yazılar gönderdi.

Bununla birlikte bazı üniversite yurtlarında, öğrenciler memleketlerine giderken bütün eşyalarını götürmeleri için uyarılarda bulunuldu. Durum böyle olunca üniversite öğrenciler 2. dönemin uzaktan eğitim olabileceğini düşünmeye başladı.

2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler. Yükseköğretim Kurumu (YÖK) yaptığı açıklamalarda üniversitelerdeki yüz yüze veya uzaktan eğitimin olması için kararı üniversitelerin kendilerinin verebileceğini söyledi. Bir üniversite okuldaki ve bulunduğu şehirdeki vaka sayılarına ve risk oranına bakarak kendisi uzaktan eğitim kararı verebilir. Durum böyle olunca öğrencilerin gözü, üniversitelerinden gelecek olan açıklamalara döndü.

Henüz Üniversitelerden Açıklama Gelmedi

2. Dönem Uzaktan Eğitime Geçen Üniversiteler. 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılının bahar dönemi için uzaktan eğitim kararı ile devam edeceğine dair henüz bir bir üniversite açıklama yapmadı. 1. dönemin sonuna doğru bazı üniversiteler uzaktan eğitim kararı almıştı fakat bu kararlar sadece 1. dönem için geçerliydi. 2. dönemi uzaktan eğitime geçen herhangi bir üniversite olur ise, haberini sitemizde bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Popüler Yazılar

Son Yorumlar

yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
yawruu ejderimm Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Muhammed Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Mehmet Akif Sömek Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Üçüncü kişi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
x kişisi Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
bir saahıs Açık 2022 LGS Zor mu Olacak?
Ali emir Açık Laptopa SSD Takma 2022